Gestió cultural a València

Investigació i creació de continguts

Treballem en col·laboració permanent amb les principals institucions universitàries de València, desenvolupant els nostres propis continguts amb la profunditat i rigor que la història atorga a cada un dels monuments i obres d’art de València i que la seva correcta difusió exigeix. Adaptem les nostres visites i tallers a tots els perfils, aportant el nivell de coneixement que cada assistent requereix.

Obertura al públic i difusió: Guies Oficials de la Comunitat Valenciana

L’obertura d’un monument planteja sempre un conjunt complex d’accions que requereixen experiència i visió de futur. La pròpia condició històrica i artística de cada monument estableix límits i oportunitats. El rendiment sostenible només s’aconsegueix implementant el model correcte que realment s’adapti a cada situació, permetent la transmissió de coneixements mitjançant un equip ben coordinat de Guies Oficials especialitzats capaç de posar en valor cada detall rellevant.

Conservació de patrimoni històric-artístic

Participem en la conservació del patrimoni artístic, arquitectònic i paisatgístic de monuments, coordinant tots els agents implicats en la seua rehabilitació: mecenatge, gestió administrativa i intervenció. El nostre àmbit professional inclou la participació dels professionals més qualificats de la Comunitat Valenciana.